Условия

Добре дошли в онлайн магазин­а за био храни и био козметика и препарати bionaslada.bg. Моля прочетете внимателно условията. Използването на този уеб сайт означава, че вие ги приемате и сте съгласни с тях. Тези условия обвързват всички потребители. Фирмата си запазва правото да променя тези условия, като актуализира публикацията на сайта.

 • Договор за покупко-продажба

­
Преминаването през процеса на поръчка на нашия сайт има силата на договор за покупко-продажба. Задълженията по този договор се смятат за изпълнени с доставката на стоката, която сте поръчали. В отделни случаи можем да поискаме допълнителна идентификация и си запазваме правото да откажем сключването на договор. Детайлите за вашата поръчка се съхраняват електронно и са достъпни от менюто „Поръчки”, видимо на екрана Ви след като сте се регистрирали. Вие получавате и всички детайли по вашата поръчка на имейл адреса, който сте ни оставили.

 • Право на отказ и връщане на стокатаКато клиент, който ценим Вие имате право да прегледате и ако желаете да върнете поръчаната от Вас стока в момента на получаването й. Ако получавате стоката си чрез спедиторска фирма, таксата за връщането до нашия магазин е за ваша сметка. Изключение се прави само за стоки с изтекъл срок на годност.

________________________________________________________________________________

 • Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите


Съгласно ЗЗП и закона за електронна търговия, ние Ви предоставяме свободно следната информация:

• Име и адрес за контакти на собственика: "Био Наслада" ООД, София, ж.к. Сухата река, бл. 5,имейл: bionaslada@gmail.com, тел. 088 27 24 888. Адрес на магазина: София, ул. Екзарх Йосиф 67
• Основните характеристики на стоките са указани за всеки продукт
• Всички цени са в лева с включено ДДС
• Стойността на транспортните разходи за доставка, които не са включени в цените на стоките и начините на доставка можете да видите в секцията „Плащания и доставка”
• Ние не налагаме допълнителна стойност при използване на предоставените средства за комуникация с нас
• Плащането на стоките е съобразено с чл. 93, ал.1 от Закона за задълженията и договорите (ЗЗД)

 • Работно време

от Понеделник до Петък, от 9.30ч. до 19.00ч., събота, от 10.00ч. до 18.00ч. с изключение на неработни дни и официални празници.


 • Ограничение на отговорността


Сайтът и нашите доставчици и трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети, включително, но не само щети от пропуснати ползи и други, произтекли от употребата или невъзможността за употреба на този сайт.

Стоките, които са показани в нашия онлайн магазин са обект на продажба и са описани. bionaslada.bg не носи отговорност за възможни разлики между снимката в сайта и визията на опаковката, която получавате. Със сигурност съдържанието ще е същото, като описаното в сайта.. Разликата е възможна, поради факта, че производителите сменят опаковките на продуктите си, през определен период на време, а снимката на продукта в сайта ни се оказва стара. Заявяването за закупуване на стока се приема за изразено съгласие от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ относно описанието на стоката.  Въпреки, че те са базирани на информация, подадена от производителите, ние препоръчваме винаги да четете етикетите и информацията на опаковката преди да използвате продукта. Имайте предвид, че продуктите и тяхното съдържание, подлежат на промяна. Фирмата ни не може да поема отговорност за неточна информация.

 • Препратки към други уеб сайтове, собственост на трети лица


Препратките към други сайтове са единствено и само за ваше удобство. Фирмата ни не контролира тези сайтове и не поема никаква отговорност за тях и тяхното съдържание.

 • Ценова политика


Посочените на сайта цени за стоките са крайни цени в лева и с включен ДДС. Фирмата ни има право да променя цените по свое усмотрение по всяко време и без да уведомява предварително потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална по време на сключване на договора.

 • Търговски марки


Освен ако не е изрично упоменато, цялото съдържание на този сайт, включително текста , графиките, снимките и запазените знаци са собственост на "Био Наслада" ООД, на доставчиците му или на производителите на съответните стоки и продукти и са защитени от международните закони за защита на авторските права.

 • Плащания


Плащането на стоките се извършва с наложен платеж - заплаща се на куриера при получаване на стоката.

 • Поверителност


Скъпи клиенти,
Ние ценим вашето доверие и се стараем да направим вашето пазаруване приятно и сигурно. Моля, запознайте се с нашата политика на поверителност.

 • Каква информация събираме и как я използваме?


Ние събираме доброволно предоставената от вас информация (име, адрес, телефон за връзка, e-mail адрес) единствено с цел да обработим и доставим поръчката ви и да ви информираме за нейния статус, както и да подобрим услугата си. Изпращаме e-mail съобщения до клиентите ни само относно конкретна поръчка или въпрос, относно функционални промени и подобрения. Използвайки нашия онлайн магазин, вие се съгласявате информацията за вас да се съхранява при нас в съответствие с нашата политика на поверителност. Ние се задължаваме при никакви обстоятелства да не разкриваме вашата лична информация на трети лица, освен в предвидените от закона случаи.

 • Уведомяване за промени


Фирмата ни си запазва правото да променя политиката за поверителност изцяло или частично, като всички промени се считат за валидни от деня на тяхното оповестяване на сайта.

 • Вашата парола ­


Ние предлагаме специална услуга в случай, че забравите паролата си. В горната част на екрана вие виждате линка „Забравена парола”. Просто го натиснете и ние ще изпратим вашата парола на e-mail адреса ви. ­